Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

haul dust and cream - Αγορές από dust and cream

 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι από τους τύπους γυναίκας που λατρεύει να περιποιείται το σώμα της.Μια καινούρια μυρωδιά και πραγματικά μπορεί να με κάνει να αλλάξω διάθεση.O αγαπημένος μου προορισμός για κάτι τέτοιο σίγουρα είναι τα DUST AND CREAM .Μπαίνεις μέσα και με όλα αυτά τα πράγματα είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείς.


  Τα πραγματάκια μου τα προμηθεύτηκα απο το κατάστημα της Σύρου όπου βρισκόμουν εκεί για διακοπές τις τελευταίες μέρες και είπα να κάνω την κατάθεση μου και εκεί , λες και ολόκληρη Αθήνα δεν μας έφτανε.


Ότι περιέχει άρωμα καρύδας το καλοκαίρι πως να μην το λατρέψεις.Πήρα λοιπόν το λάδι σώματος από Beauty Line Cosmetics , το οποίο με ενθουσίασε γιατί απορροφάται πολύ γρήγορα σχετικά ( ενταξει λαδάκι είναι είπαμε) . Εγώ το πήρα πιο πολύ και για άρωμα , το φοράω ώμους και ντεκολτέ. Δεν προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Κοστίζει 2,50 ευρώ Ένα επιπλέον απόκτημα μου είναι αυτά τα σαπουνάκια που κόβονται σε φέτες .Μυρίζει πεπόνι και το αγαπώ μόνο και μόνο για αυτό.Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά θα δούμε πως θα πάει.Κόστισε μόλις 2 ευρώ


 Και κλείνω φυσικά με ένα άρωμα .Τα αρώματα από το DUST AND CREAM τα θεωρώ απο τα καλύτερα τύπου που έχω δοκιμάσει , σε εμένα κρατάνε σίγουρα γύρω στις 4 ώρες κάπου εκεί το ανανεώνω γι' αυτό και επιλέγω και μικρή συσκευασία.Αυτή την φορά επέλεξα ένα αγαπημένο άρωμα από Dsquared2 το Wood.Μοιάζει αρκετά με το γνήσιο απλά οκ δεν έχει την ίδια ένταση.Κοστίζει 3,50 ευρώ τα 30 ml.

 Κορίτσια μου αυτά απο εμένα σίγουρα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη , ωστόσο είναι μία πρώτη εντύπωση .Θα δούμε πως θα πάει και θα κάνω σίγουρα review.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προιόντα ?